Header Image

Mariëlle Kirkels, biografisch coach en ademcoach

Ademwerk

Ademwerk is een prachtige manier om via de ademhaling oude patronen die zich in het lichaam hebben vastgezet, los te laten. Het is een mooie en liefdevolle manier om trauma’s en blokkades te verwerken. Het werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Als Conscious Breathwork Practitioner kan ik je begeleiden in dit bijzondere proces van loslaten en opruimen via een ademsessie.

Het geeft je meer energie en een betere conditie, je kunt beter omgaan met pijn. Je leert spanning los te laten en je beter te concentreren. Het opent je adem zodat alles in je leven beter kan gaan stromen.

Als je klaar bent met praattherapie, je problemen en angsten prachtig onder woorden kunt brengen maar net nog even een duwtje nodig hebt om verder te gaan in je proces van bewustwording, dan kan een ademsessie je daarbij helpen. 

Een ademsessie kost 70 euro voor anderhalf uur en 190 euro voor drie sessies bij betaling vooraf.

Voor meer informatie kun je mij bellen of mailen.

De praktijk is niet met het openbaar vervoer te bereiken. Daardoor geef ik binnen de gemeente De Ronde Venen ook ademsessies aan huis voor mensen die geen auto tot hun beschikking hebben. Buiten de gemeente in overleg.